2 Ekim 2011 Pazar

İyi ki doğdun Duygu !

Bugün benim canım, hiperaktif arkadaşım Duygu'nun doğum günü münasebetiyle, hayatımın en eğlenceli günlerinden birini geçirdim diyebilirim ! Sanki 1 gün içerisinde bir hafta yaşamış gibiyim.


Günün sonunda çok yorgun düşsek de, her şeyiyle, çok çok güzel bir gün geçirdik.


Sabah, yani bizim için makul bir saat olan 10 buçukta kendimizi yola vurduk, YOL. Yanında yakın arkadaşlarınla birlikte çıktığın bir yolculuk, düşünsene ! Rotamız Foça. Dağları tepeleri aştık, yolda durup manzaralar izledik, yani yavaş yavaş ulaştık yerimize.
Vardığımızda denize karşı yaptığımız mükemmel kahvaltı (kiremitte köfte yesek de) dinlendirdi bizi :)


Dönüş yolculuğunda nereye gidiceğimize karar veremedik ve sonunda ortaya bir Lunapark fikri atıldı. Meğer herkesin içindeymiş de kimse dile getirmemiş :) Hemen İzmir Fuar'da bulunan Lunapark'a attık kendimizi, çocuk gibi de eğlendik, ama hala içimizdeki bütün enerjiyi atamadığımızı düşündük.


Ve sonrasında, şoförümüzün direktörlüğü doğrultusunda Park Bornova'daki Karting (Go Kart) alanına gittik. Hala bir şeyler yapmak için kalan son enerjimizi de orada tükettik. Acemilikten virajların yönünü bile değiştirebilmiş bir insanım ben evet !

Son olarak her doğum gününde yaptığımız ritüellerden biri olan Ev' imize gittik, biraz çetrefilli olsa da. Onlar söyledi, biz eşlik ettik her zaman ki gibi ..


Bütün günümüz bu aktiviteler üzerine dolu dolu geçerken, biz çok eğlendik. Gün bittiğinde 1 yılın stresini, ağırlığını üzerimizden attığımızı hissettik :)

En kötü günümüz böyle olsun 

  Mutlu Haftalar Efendim Herkeslere !
:)



               


2 yorum:

  1. NE GÜZEL..SEVDİĞİNLE,ÖZEL BİR GÜNDE VE SEVDİĞİNİZ YERLERDE BAŞBAŞA..EEE BENDE İYİ Kİ DOMUŞ DİYORUM..:))

    YanıtlaSil
  2. Kocaman bir arkadaş grubuyduk, ama teşekkürler :)

    YanıtlaSil

"Kaybettiği her şeyi geri alma derdindeydi, kayıplarının sonu yoktu, hayat sonsuza kadar böyle devam edecekti."
Jack Kerouac