11 Aralık 2011 Pazar

Bu Hafta da Böyle ..

  Günlerdir bir uyuşukluk içindeyim yine, hasta da değilim ama amaç tembellik yapmak ..
Sevdiğim gruptan, sevdiğim "Yellow" şarkısını dinlemek hep beni mutlu etmiştir, bu hafta da güzel olan şeylerden bir tanesiydi . Yine gülme krizine girdik ama, olur öyle şeyler :)



  Çılgın blok yöneticim, cuma günü beni turnikelere kadar kovaladı desem yeridir. Yine ne yaptım diye sonunda durup, arkamı döndüğümde elime mektubumu tutuşturdu. Kendisi nedense bunun bir aşk mektubu olduğunu savunuyor her seferinde. Koskoca isim yazan sol üst köşeyi, nickname sanıyor, artık bozmuyorum.
Alışamadım bende her mektup geldiğinde mutlu oluyorum :)


Ha bir de huzur cafe'ye haftalık ziyaretlerimiz oluyor. Huzur'lu çünkü orası ..

  Yan odamdaki kızın elinde Japonca kitap gördüm. Sanırım kursa falan gidiyor, bir imrendim. Kendime ikinci dil olarak neyi seçeceğimi daha bilemiyorum. Okuldan mezun olana kadar bir şeyler yapmak zorundayım ama hala kararsızım. Japonca'ya karşı konulamaz bir ilgim var şu sıralar, ama İspanyolca'da olduğu gibi bir heves mi, yoksa kalıcı bir şey mi onu anlamam lazım artık =/ 

  Gençlerle hafta içerisinde toplanıp, bütün itirazlarıma rağmen LOTR izledik .. Daha ne zamana kadar erteleyebilirdim bilmiyorum ama, iyi de oldu aslında. 
  Feza'nın daha önce yarım yamalak izlemesinden dolayı, yorumlar biraz geniş çapta olunca ve ben de bunlara katılınca diğer 5 kişi biraz oflayıp pufladılar tabi .. Ama hem eğlendik, hem izledik fena da olmadı. Şimdi serinin devamını izleyeceğimiz için, asıl korkutan şey Feza'nın diğerlerini de bölük pörçük bilmesi  :)

1 yorum:

"Kaybettiği her şeyi geri alma derdindeydi, kayıplarının sonu yoktu, hayat sonsuza kadar böyle devam edecekti."
Jack Kerouac