19 Mayıs 2012 Cumartesi

Daha Söylenecek Ne Kaldı Ki?



Ey birbirine diş bileyen yığınlar,
Ey yığın yığın insan gafletleri!
Yırtılsın gözlerdeki gafletten perde,
Dünya o zaman görecek hakikat nerede,
Hakikat nerede? 

Mustafa Kemal Atatürk.

19 Mayıs Kutlu Olsun.

7 yorum:

  1. Unutturulmaya çalışılan ama unutulmayacak kahraman..:))

    YanıtlaSil
  2. Atatürk'ün kıymetini bilmeyen nankör, utanmaz, pisliktir, uyuz köpeğe bile el uzat, yokluktan, sefaletten çıkart, adam et, kıymetini bilir ama birileri uyuz köpek kadar bile değil, Atatürk bu millete Allah'ın bir lütfudur..padişahlık varken Anadolu KÖYLÜSÜ yokluktan kırılıyordu, hastalıktan kırılıyordu, KIZAMIK bile tedavisi mümkün değildi çünkü padişah gavur icadı olan her şeye karşıydı! Matbaa kaç yüzyıl sonra geldi Anadolu'ya!! Kanat takıp uçan Hazerfan Ahmet Çelebi'yi padişah sürgüne yolladı! Bilimden korkuyorlardı çünkü, tek bildikleri orayı fethet, burayı fethet sonra da fetihlerden alınan ganimetler, haraca bağlanan eyaletlerden HER YIL AKAN ALTINLARI gümüşleri padişah ve çevresine haremdeki gözdelere cariyelere çil çil dağıt!
    Halk yoksulmuş umurlarında mı? Kadınlar desen birer seks kölesi, üç kez 'boş ol' dendi mi kapı önüne konulan it kadar değeri olmayan şeyler! Atatürk gelip tüm bunları değiştirdi, seçme seçilme hakkı verdi o it kadar değeri olmayan kadınlara, bunun kıymetini bilmeyen öküzlere çok kızıyorum..
    Bir çok Afrika ve Asya ülkesi Atatürk'ten CESARET alarak kendilerini sömüren İngiliz, Fransız sömürgecilere karşı ayaklandılar onlar bile Atatürk'ün kıymetini anladılar bizim sapıklar hala anlamıyor

    YanıtlaSil
  3. Bunların üzerine de söylenecek bir şey yok aslında. Sonuna kadar hak vermek kalır elimizde sadece.

    YanıtlaSil
  4. Keşke Atamızı biraz olsun anlayabilseydi yığınlar! Bakar mısın bu kıyafeti bugün bile giyebilen adam yok!

    YanıtlaSil

"Kaybettiği her şeyi geri alma derdindeydi, kayıplarının sonu yoktu, hayat sonsuza kadar böyle devam edecekti."
Jack Kerouac