6 Eylül 2015 Pazar

Bir Zarf, Bin Mutluluk! / Bir Kalem Bir Silgi


Bu yazıdan herkese daha özel bir "Merhaba" diyorum!
Bir zarfın içine, kocaman mutluluklar sığdırmak ister misiniz?
Çocukları sevindirme projesi olan Küçük Arkadaşımın  #birkalembirsilgi projesinde hiçbir maddi yardım kabul edilmiyor. Yalnızca zarf için belirtilenler kabul ediliyor. Hatta söylenen sayılardan eksik veya fazla olmamasına özen gösteriyorlar.
İstediğiniz sayıda zarf yapabilirsiniz.
İsterseniz görseldeki adrese kargoyla, ya da elden de teslim edebilirsiniz.
Hazırlama ve kolileme işlemlerine katılıp destek de verebilirsiniz.
Hatta zarfın içerisine bir de Küçük Arkadaşınız için not veya mektup eklerseniz, mutluluğu daha da arttırıp çoğaltırsınız. Belki de eğer isterseniz merakla ve heyecanla sizden gelecek bir posta bekleyen mektup arkadaşınız olabilir :)

Zarflar tek tek kontrol ediliyor notlar,mektuplar okunuyor ve kolilenip ihtiyacı olan köy okullarına yollanıyor. Etrafınızda tanıdığınız, bildiğiniz köy okulu öğretmenleri de varsa ve haberdar ederseniz nasıl da güzel olur.:)
Merak ettiğiniz daha çok bilgiye ulaşmak ve köy öğretmenlerimizin iletişime geçmeleri için yenilenen web sitesi hemen bir tıkla şurada; Küçük Arkadaşım

Bloglarınzda paylaşıp destek olmanız için benim sevgili ev arkadaşım Şebo (evet hala öyle olsun ne olacak yani :) ) bir mim olarak başlatmış. Bu Mim'e katılsak, ulaşabildiğimiz kadar çok insana ulaşsak, mutluluğu katlasak çok daha güzel olmaz mı?
Haydi dört bir yana dağılalım o halde! :)